Heeft u een storing aan uw mechanische ventilatie of wtw systeem

Ventilatie Noord-Holland heeft een oplossing voor ieder probleem! Ons team van experts en specialisten staan klaar om u te helpen met de kleinste tot grootste problemen op het gebied van storingsmeldingen aan uw wtw systeem.
Er is geen klus te groot of moeilijk voor onze ventilatie experts.
Bent u een vaste klant of hebben wij het onderhoud aan uw ventilatiesysteem al bij u uitgevoerd, dan kunt u gebruik maken van ons klantenportaal en daar uw storingsmelding indienen.

Wat kunt u verwachten van onze storingservice

Bij een storingsmelding zullen wij allereerst telefonisch met u of de beheerder proberen de storing te verhelpen of de exacte oorzaak van de storing proberen te achterhalen.

Indien het niet mogelijk is de storing telefonisch te verhelpen, dan zullen wij een storingsmonteur langs sturen om de storing op locatie op te lossen.

Wat kunt u doen als u geluidshinder ondervindt?

Stuurt u dan eerst een filmpje naar ons toe per e-mail van minimaal 10 seconden en maximaal 15 seconden zodat onze technische dienst dit kan beoordelen. Indien het geluidshinder van de ventilatiebox of wtw unit afkomstig is, dan dient u op de  laagste en hoogste ventilatiestand een filmopname te maken. Indien nodig zullen wij een storingsmonteur bij u langs sturen.

Wat kunt u doen als u een storing ondervindt aan uw wtw systeem

Bij een storing aan uw wtw systeem dient u een foto te maken van het display met de storingscode erop vermeld. Nadat wij de foto van u per mail hebben ontvangen, zullen wij hierop actie ondernemen.

Is het korter dan 2 jaar geleden dat wij het onderhoud aan uw ventilatiesysteem hebben uitgevoerd?

Let op !! alvorens wij een storingsonderhoud uitvoeren, dient er altijd eerst door ons een onderhoud en inspectie check te worden uitgevoerd.
Zonder een inspectie check en onderhoudsbeurt kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.
Bent u al klant van ons en is het korter dan 2 jaar geleden dat wij het onderhoud aan uw ventilatiesysteem hebben uitgevoerd.
Dan kunt u uw storingsmelding via de onderstaande knop of via de mail aan ons doorgeven, wij nemen dan op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

3